Šio desertėlio receptų galybę peržiūrėjau internete ir štai kas gavos ;))
400 g sausainių ( aš naudojau "Gaidelis")
500 g varškės
140 g minkšto sviesto
160 g cukraus
500 g juodųjų serbentų
Gaminimas: sausainius sulaužom gabalėliais. Minkštą sviestą ištrinam su cukrum iki purumo, sudedam varškę ir gerai ištrinam mikseriu. atsargiai įmaišom uogas ir sausainius. Paliekam pastovėti kambario temperatūroj apie pusvalandį.
Kokią nors formą ar dubenį truputį patepam aliejum, sukrečiam masę ir lengvai paspaudžiam šaukštu, kad neliktų tarpų. Dedam į šaldytuvą, geriausiai , kad pastovėtų per naktį.
Prieš patiekiant, išverčiam ant lėkštės ar padėklo.
Nesitikėjau kad bus taip neblogai. Tikrai labai skanu, ypač kai perkandi maloniai rūgštų serbentą.
Vertas gaminti desertėlis.
Labiausiai remtasi šiuo receptėliu.
Laba, kaip manote ar tiktu saldytijuodieji serbrntai?
AtsakytiPanaikintiMa nau taip, tik atsildykite, nes iskart suberus, jiems atitirpus gali pavandenyti varskes mase
Panaikinti