2013 m. kovo 15 d., penktadienis
Jogurtiniai keksiukai su vyšnių uogiene
2 kiaušiniai
150 g cukraus
1 arbat.š. vanilinio cukraus
160 ml vyšninio jogurto
40 ml aliejaus
300 g miltų
2 arbat.š. kepimo miltelių
vyšnių uogienės
Gaminimas: miltus sumaišom su kepimo milteliais ir išsijojam. Kiaušinius suplakam su cukrum ir vaniliniu cukrum, pilam jogurtą ir aliejų, gerai išmaišom. Tada šią masę pilam į miltus, išmaišom. Į keksiukų formą išdėliojam popierines formeles, jas pripildom tešlos (dedam 2/3 formelės), Ant viršaus dedam po kupiną šaukštelį vyšnių uogienės. Kepam iki 180"C įkaitintoj orkaitėj apie 20 - 25 min. Ar iškepę, tikrinam pagaliuku.
Kai už lango šaltis, sniegas ir pūga, o pavasario dar nei kvapo, pasilepinkim nors šiltais, skaniais, kvapniais keksiukais ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Kepiau paprastus be uogienės, bet vistiek tobuli ;)
AtsakytiPanaikintiEdita,labai džiaugiuos kad patiko. Jie visai paprastučiai ir tikrai nuostabūs ;)
Panaikinti