3 skumbrės
1 galvutė česnako
druskos
pipirų
maltos kalendros
malto muskato
Provanso žolelių
truputis citrinos
Gaminimas: žuvis išvalome, išplauname, nusausiname, padarom kelis skersinius pjūvius ir ištriname prieskonių ir druskos mišiniu, išskyrus citriną. Paliekame pasimarinuoti kokiam pusvalandžiui.
Blėtelę išklojame folija, patepame aliejumi, sudedame žuvis, pašlakstome citrinos sultimis ir kepame iki 200"C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
Galima valgyti tiek šiltą tiek šaltą. Tinka su daržovėmis, ryžiais, bulvėmis .
Kadangi aš labai mėgstu skumbrę, tai tokia, kvepianti česnaku, man labai patiko.
Tikrai rekomenduoju ;))
Puikus receptas. Šeimynai patiko taip kepta skumbrytė.:)
AtsakytiPanaikintiAčiū, Neringa, mano namiškiai taip pat labai ją mėgsta ;))
PanaikintiLiux
AtsakytiPanaikintiLiux
AtsakytiPanaikintiKepiau pagal jūsų receptą. Super žuvytė išėjo. AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ :)
AtsakytiPanaikintiIšbandytas receptas!
AtsakytiPanaikintiSveiki jungiuosi prie judu komentaru ir as vakar isbandziau si receptuka SUPER seimai ir man lb.patiko
AtsakytiPanaikintiPuikus receptas. Nuostabiai skani žuvis gavosi. Vyras prašo dažniau tokią kepti.
AtsakytiPanaikintiCitrinos neturėjau,tai vietoj jos naudojau balzaminio acto ir mėlynojo svogūno.Super gavosi!!!
AtsakytiPanaikinti