2013 m. kovo 15 d., penktadienis

Jogurtiniai keksiukai su vyšnių uogiene


2 kiaušiniai
150 g cukraus
1 arbat.š. vanilinio cukraus
160 ml vyšninio jogurto
40 ml aliejaus
300 g miltų
2 arbat.š. kepimo miltelių
vyšnių uogienės

Gaminimas: miltus sumaišom su kepimo milteliais ir išsijojam. Kiaušinius suplakam su cukrum ir vaniliniu cukrum, pilam jogurtą ir aliejų, gerai išmaišom. Tada šią masę pilam į miltus, išmaišom. Į keksiukų formą išdėliojam popierines formeles, jas pripildom tešlos (dedam 2/3 formelės), Ant viršaus dedam po kupiną šaukštelį vyšnių uogienės. Kepam iki 180"C įkaitintoj orkaitėj apie 20 - 25 min. Ar iškepę, tikrinam pagaliuku.


 Kai už lango šaltis, sniegas ir pūga, o pavasario dar nei kvapo, pasilepinkim nors šiltais, skaniais, kvapniais keksiukais ;)

2 komentarai:

  1. Kepiau paprastus be uogienės, bet vistiek tobuli ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Edita,labai džiaugiuos kad patiko. Jie visai paprastučiai ir tikrai nuostabūs ;)

      Panaikinti