Kadangi rabarbaras yra tokia daržovė, kuria galima džiaugtis tik trumpą laiką, tai stenkimės tą laiką išnaudoti kuo labiau ;))
3 kiaušiniai
1 stikl. cukraus ( stiklinė - 250 ml)
1 arbat.š. vanilinio cukraus
100 g lydyto margarino
100 ml pieno
2 stikl. miltų
1 1/2 arbat.š. kepimo miltelių
2 - 3 stikl. kubeliais pjaustytų rabarbarų
2 valg.š. miltų rabarbarams apvolioti
Apibarstyti:
1 valg.š. cukraus
1 arbat.š. cinamono
Gaminimas: kiaušinius išplakam su cukrum ir vaniliniu cukrum. Pilam išlydytą pravėsintą margariną, pieną, išmaišom. Miltus sumaišom su kepimo milteliais ir įmaišom į tešlą. Rabarbarus apvoliojam miltais, suberiam į tešlą, išmaišom ir viską sukrečiam į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą ar kepimo popierium išklotą blėtelę. Viršų pabarstom su cinamonu sumaišytu cukrum ir kepam iki 180"C įkaitintoj orkaitėj. Ar iškepęs, tikrinam pagaliuku.
Iškepusį atvėsinam ir galim vaišintis ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą