Kodėl toks pavadinimas?
Nes tikrai primena senus laikus. Nes nesu jų darius visą amžinybę.
5 kiaušiniai
indelis menkės kepenėlių aliejuje
gabalėlis agurko
svogūno laiškų
krapų
pipirų
druskos
majonezo
Gaminimas: kiaušinius išverdame kietai, atšaldome. Nulupame, perpjauname išilgai, išimame trynius. Trynius sudedame į dubenėlį, sutriname šakute. Ten pat dedame ir sutriname nuvarvintas menkės kepenėles. Agurką supjaustome smulkiais kubeliais, svogūnų laiškus ir krapus taip pat smulkiai. Viską beriame į dubenėlį, dedame majonezą, beriame druską, pipirus, gerai išmaišome. Šio įdaro pridedame į kiaušinių puseles, puošiame agurku ar salotų lapais.
Laukiam velykų .Bus daug kiausiniu.Tai bus geras patiekalas sunaudojan nesuvalgytus kiausinius.
AtsakytiPanaikinti