2013 m. liepos 23 d., antradienis

Keksiukai su juodaisiais serbentais

Nu ka galėčiau apie juos pasakyti? LABAI LABAI LABAI


140 g sviesto
210 g cukraus
200 ml kefyro
3 kiaušiniai
300g miltų
2 arbat.š. vanilinio cukraus
2 arbat.š. kepimo miltelių
3 nemažos saujos juodųjų serbentų
1 valg.š. miltų
miltinio cukraus apibarstymui

Gaminimas: Uogas perrenkam, nuplaunam ir nusausinam. Kiaušinius išplakam su cukrum ir vaniliniu cukrum, įmaišom tirpintą atvėsintą sviestą, kefyrą, pabaigoje miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Serbentus apvoliojame šaukšte miltų ir įmaišome į tešlą. Į keksiukų formą dedame popierines formeles, beveik iki viršaus pripildome tešlos ir kepame iki 190"C  įkaitintoje orkaitėje kol gražiai parunda. Ar iškepę - tikrinam pagaliuku.
Atvėsiname ant grotelių, apibarstome miltiniu cukrum.


Puručiai ir skanučiai...

2 komentarai:

  1. Labai patiko :) lengvai, greit pasigamina, ne per riebūs ir ne per sausi, skonis super!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už gražius žodžius. Labai džiaugiuos kad patiko

      Panaikinti