2013 m. lapkričio 20 d., trečiadienis

Kalėdinis keksas

Pats pats laikas, tad paskubėkime išsikepti šventėms šį gėrį. Aš tik prieš pusvalandį ištraukiau iš orkaitės, dabar vėsta.
Kai visiškai atvės, bus suvystyti ir paslėpti. O tada pradėsim nuodėmingai svajot, kad kuo greičiau ateitų Kalėdos.
Aš jau noriu sniego...

Receptėlį žiūrime ČIA.


Paskubėkime...
Šį kart kepiau iš pusantros normos ir pyliau daugiau alchoholio. Pusantros normos sunaudojau 0.5 litro ir vaisiai sugerė viską iki lašelio.

4 komentarai:

  1. Dieve, dieve -cia neimanoma vakarais uzsukti...kai tokie groziai iskepti kvepia...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Užsukite būtinai, ir dar išsikepti susigundykite, nesigailėsite tikrai ;)

      Panaikinti
  2. Kiek laiko reikia laikyti iki valgymo ?

    AtsakytiPanaikinti