2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis
Cukinijų - varškės sklindžiai
400 g cukinijos išvalytos
200 g varškės
2 kiaušiniai
5 valg.š. su kaupeliu miltų
žiupsnis druskos
po 1 valg.š. kapotų krapų ir svogūnų laiškų
truputis aliejaus kepimui
Gaminimas: Cukiniją sutarkuojam burokine tarka, tarkius rankomis nuspaudžiam ir dedam į dubenį. Mušam kiaušinius, dedam pertrintą varškę, išmaišom. Pridedam miltus, druską, krapus ir svogūnų laiškus, gerai išmaišom. Keptuvėje įkaitinam šlakelį aliejaus, šaukštu dedame tešlą, kepame iš abiejų pusių kol apskrunda. Išimame ant popierinio rankšluoščio, kad sugertų aliejaus perteklių.
Patiekiame su grietine. Labai tiko kartu su šviežiai paraugtu agurkeliu.
Skanaus...
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą