2013 m. gegužės 4 d., šeštadienis

Kaspinėliai su pievagrybių padažu

Makaronai kaspinėliai ( tiek, kiek bus valgytojų)
10 - 12 pievagrybių
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
~100 ml pieno
5 valg.š. jogurtinės grietinės,
I valg.š. su kaupu tepamo sūrelio
druska, pipirai, itališkos žolelės
po truputį aliejaus ir sviesto
nedidelis gabalėlis sūrio

Gaminimas: Makaronus išverdame pasūdytam vandenyje ( tik neperverdam). Kol makaronai verda, aliejuje ir svieste pakepinam plonyčiais žiedeliais supjaustytą svogūną, jam apkepus dedame kapotą česnaką, truputį pakepam. Tada dedam plokštelėm supjaustytus pievagrybius, pilam pieną, patroškinam, dedam grietinę, smarkiai maišom, kad nesutrauktų. Beriam druską, pipirus, itališkas žoleles, dedam tepamą sūrelį, gerai maišom. Truputį pakepę sudedam nuvarvintus makaronus, išmaišom. Makaronai turi sutraukt visą  padažą. Po kelių minučių išjungiam, tada smulkia tarkute užtarkuojam sūrio ir išmaišom.
Skanaus ;))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą