2014 m. vasario 3 d., pirmadienis
Jogurtiniai lietiniai
2 kiaušiniai
1/4 stiklinės cukraus (stiklinė 250 ml)
1/4 stiklinės aliejaus
2 stiklinės natūralaus pasukų jogurto
2 stiklinės miltų
200 ml vandens
žiupsnelis druskos
1/3 arbat.š. sodos
Gaminimas: Kiaušinius suplakam su cukrum ir druska, pilam jogurtą ir sodą, plakam, pilam miltus, plakam. Pabaigoje įmaišom aliejų ir vandenį. Paliekam pastovėt 15 - 20 min.
Keptuvę įkaitinam, truputį patepam aliejum ir kepam lietinius.
Labai skanūs blyneliai. Valgėme patepę obuoliene ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą