Minkštučiai, skanučiai, geltonučiai...
450 g moliūgo
2 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
1 valg.š. cukraus
1 stikl. miltų
truputis kepimo miltelių
Gaminimas: moliūgą sutarkuojame burokine tarka. Tarkius sumaišome su kiaušiniais, cukrum, druska, miltais ir kepimo milteliais. Kepame įkaitintame aliejuje nedidelius blynelius, iškepusius apiberiame cukrumi.
Labai skanu su balinta kava ar kakava.
Galvoju,o jei turiu šaldyto moliūgo, tik kubeliais pjaustyto, nepagadins skonio, jei jis jau buvo šaldytas? nes taip sriubai tik naudojau, nusibodo, norisi ko nors kito, o čia tokie gražuoliai!
AtsakytiPanaikintiGrange, net nežinau, niekad nebandžiau. Šaldytą pati tik sriubai naudoju. Gal jį susmulkinus galima butų panašius į amerikietiškus iškept. Aš panašius kepiau, "Moliūginiais sklindžiais" pavadinau, galite pamėginti. O už gražuolius, AČIŪ ;))
Panaikintiniu išbandysiu greitu metu, pasakysiu kaip gavos !
AtsakytiPanaikintiSėkmės. lauksiu ;)
Panaikinti