~500 g šparaginių pupelių
nedidelė galvutė česnako
2 valg.š. džiūvėsėlių
2 valg.š. aliejaus
1 arbat.š. sviesto
druska, pipirai
provanso žolelių mišinys
Gaminimas: Pupeles nuplaunam, nupjaustom galiukus, ir išverdam pasūdytam vandenyje. Keptuvėje įkaitinam aliejų su sviestu, suberiam kapotą česnaką ir provanso žoleles, truputį pakepam, sudedam pupeles, beriam druskos, pipirų ir atsargiai maišydami dviem mentelėm pakepam, reikia, kad pupelės apsiveltų česnaku ir žolelėm. Pabaigoje beriam džiūvėsėlius ir taip pat pamaišom. Lengvai apkepę suverčiam į didelę lėkštę ir patiekiam.
Skanu ir šiltos, ir atvėsusios, vienos ir kaip garnyras.
Ojeee, kaip užsimaniau ;) neauginu šįmet.
AtsakytiPanaikintiMano maistas čia. Kasmet auginu, ir prisišaldau žiemai ir prisivalgau vasarą. Labai patinka ;))
Panaikinti