1 stikl. ir 1/4 stikl. miltų
1 kiaušinis
1 stikl. ir 1/4 stikl. kefyro
1/4 stikl.cukraus
1 arbat.š. su kaupu kepimo miltelių
1/4 stikl. aliejaus
žiupsnelis druskos
Gaminimas: viename dubenėlyje sumaišom skystus produktus, kitame - sausus. Tada sumaišome viską kartu. Galima ir mikseriu, aš plakiau šluotele. Paliekame pastovėti kokias 10-15 minučių, kad subrinktų miltai. Kepame sausoje keptuvėje, ant silpnos ugnies.
Dėjau blynelius valgomuoju šaukštu, mano keptuvė nedidelė, tai tilpo tik po tris.
Kepdami blyneliai truputį pasiplečia, tad gali reikt atskirti mentele. Įdėtus uždengiau dugnu, verciami blyneliai, kai atrodo taip
Jau laukiu vasaros, nes įsivaizduoju klasišką desertą: šitie blyneliai, trintos braškės ir ledai. Niam!!!!
Labai labai skanus gavosi, aciu:)
AtsakytiPanaikintiLabai džiaugiuos. man pačiai jie nerealūs ;)
Panaikinti