2 kiaušiniai
3 valg.š. cukraus
žiupsnis druskos
1 arbat.š. vanilinio cukraus
1/2 arbat.š. sodos
450 ml kefyro
100g sviesto
2 stikl. miltų (stikl. - 250ml)
2 valg.š. avižų sėlenų
Gaminimas: sviestą ištirpinam. Kiaušinius suplakam su cukrum, vaniliniu cukrum ir druska. Įmaišom kefyrą su soda ir tirpintą sviestą, tada miltus ir pabaigoje avižų sėlenas. Paliekame tešlą 20 min pastovėti. Kepame blynus čirvinių blynų keptuvėje. Išėmę, dedame ant grotelių pravėsti. Skaniausi truputi pravėse, tada būna labai traškūs. Visiškai atvėsę - sausoki.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą