2014 m. lapkričio 9 d., sekmadienis
Moliūgo ir bulvių blynai
~300 g moliūgo
2 didesnės bulvės
1 kiaušinis
~4 valg.š. su kaupeliu miltų
druska, pipirai
truputis aliejaus kepimui
Gaminimas: moliūgą ir bulves sytarkuojam smulkesne nei burokinė tarka (aš tarkuoju sūrio tarkute). Įplakam kiaušinį, beriam druskos, pipirų, miltus, gerai išmaišom.
Į keptuvę pilame truputį aliejaus, įkaitinam ir šaukštu dedam blynelius. Kepam kol gražiai apkepa iš abiejų pusių. Aš iškeptus dar dėjau ant popierinio rankšluostėlio, kad sugerti riebalų perteklių, bet tai nebūtina.
Valgome su grietine, varške, galima su nelebai saldžia obuoliene.
Mes valgėme su varške. Varškė, kefyras, grietinė, druska, krapai - viską gerai išmaišome.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą