Nežinau kaip jūs, bet aš sriubas labai mėgstu... Ypač - daržovių...
1 didelė bulvė
2 morkytės
nemaža sauja geltonų šparaginių pupelių
nemaža sauja žalių šparaginių pupelių
2 saliero lapkočiai
gabalėlis ( sprindžio dydžio) cukinijos
2 ar 2.5 l vištienos sultinio ( galima ir vandens, tada reiktų poros kubelių sultinuko)
druska
pora šakelių petražolių
Gaminimas: Į verdantį sultinį dedame kubeliais supjaustytą bulvę, užverdame, tada - skritulėliais supjaustytas morkytes ir šiaudeliais salierą. Paverdame pora minučių, beriame ~ 2 cm ilgio gabalėliais supjaustytas pupelias, vėl paverdame pora minučių ir sudedame burokine tarka tarkuotą cukiniją. Verdame kol suminkštėja daržovės, pagal skonį biariame druskos. Pabaigoje beriame sukapotas petražoles ir iš jungiame.
Svarbu : Išvirusiai sriubai reikia duot pastovėt nors 10 - 15 min, kad susistovėtų skoniai.
Paskaniname grietine.
Gardu ir sveika...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą