2012 m. kovo 6 d., antradienis

Grybų maltinukai

Prieš kelis metus mama rado kažkokiam žurnale, tik jau nebepamenu kokiam. Mums labai patiko, skanūs ir karšti, ir šalti. Greit pagaminami.

1 litras virtų grybų
4 kiaušiniai
4 valg. š. miltų
1 svogūnas
4 skiltelės česnako
aliejus kepimui
druska, pipirai

Gaminimas: grybus sumalame.Kiaušinius išplakame su miltais, sumaišome su grybais, sūdome, beriame pipirų, smulkiai supjaustytą svogūną, sukapotus česnakus. Viską gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą 15 minučių.
Į įkaitintą aliejų dedame šaukštu ir apkepame iš abiejų pusių.
Labai skanu su bulvių koše ir burokėliais.

5 komentarai:

  1. kiek kiausiniu reikia?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai atsiprašau, pasitaisiau. Ačiū, kad pastebėjote ;)

      Panaikinti
  2. Kotletukai tiesiog puikūs.Kadangi gyvenu prie miško.Tai grybų prisirenku į valias.Jūsų dėka ir tapau gera šeimininkė.Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  3. miela,Ina,ilgi butu vakarai be Jusu puslapio,isbandeme siuos maltinukus,tiesiog kazkas naujo atsirado musu virtuves uzrasuose,laaaaaaaaabai skanu,gardu,nepakartojama,aciu uz receptuka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Birute, dekui uz grazius zodzius. Man labai smagu. O maltinukai is tiesu be galo puikus. Kaip tik ryt planuoju kepti ;)

      Panaikinti