tag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post1367521003995918527..comments2024-01-03T03:14:57.653+02:00Comments on Taip norėjau...: Tortas "NAPOLEONAS"Inahttp://www.blogger.com/profile/18187067370224957329noreply@blogger.comBlogger252125tag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-51918092942930561242023-10-17T19:50:33.631+03:002023-10-17T19:50:33.631+03:00I Sibire susikisk silauoge, kažkada tortas buvo s...I Sibire susikisk silauoge, kažkada tortas buvo skanusAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-59463391850100028762022-12-22T11:12:17.618+02:002022-12-22T11:12:17.618+02:00Sveiki, pas mane cukraus tik 180g. As darau dvigub...Sveiki, pas mane cukraus tik 180g. As darau dviguba norma. Bet turiu cukraus pudros. Ar galiu ja naudoti?Brigitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-29922519987316246902022-12-10T14:32:06.225+02:002022-12-10T14:32:06.225+02:00Sveiki, siandien noriu pasidaryti lakstus, bet man...Sveiki, siandien noriu pasidaryti lakstus, bet man ju reiks po dvieju savaiciu, ar man juos saldyti ar galiu kur padeti tamsiai? Nepelys?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-66827208067004671452022-11-02T10:59:43.098+02:002022-11-02T10:59:43.098+02:00Autorei linkiu sėkmės, o stebėtojams siūlau Napole...Autorei linkiu sėkmės, o stebėtojams siūlau Napoleono versiją, kuriai unikalumu iki šiol nerandu lygių. Esu Napoleono fanė ir šį skanumyną gaminuosi pati. Internete atradau fantastišką receptą be grietinės ir perteklinio kiekio kiaušinių. Jį šiek tiek pakoregavau. Miltus kremui visuomet sausai paskrudinu iki švelniai gelsvos spalvos ir vieną torto sluoksnį pertepu spanguolių arba raudonųjų serbentų želė be kauliukų. Naudoju tik natūralią vanilę. Pamėginkite, tikrai turėtų patikti. https://www.youtube.com/watch?v=MREHKOu-kdQ<br /><br />Irenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-65759810396815059472021-01-11T23:17:02.178+02:002021-01-11T23:17:02.178+02:00Jau 5 metus pagal. Su recepta.viaad tobulas ❤️Jau 5 metus pagal. Su recepta.viaad tobulas ❤️Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10656966078823954865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-50299687078963184712020-09-04T23:05:06.643+03:002020-09-04T23:05:06.643+03:00Išbandytas labai skanus. Ačiū Išbandytas labai skanus. Ačiū Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13974563794984952718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-17476268659547672842020-07-16T18:39:01.811+03:002020-07-16T18:39:01.811+03:00Aciu uz si superini recepta❤️☺️. Jau kelinta karta...Aciu uz si superini recepta❤️☺️. Jau kelinta karta ji kepu, visi su malonumu valgo☺️, ir tapo vienu is musu megstamiausiu tortu🎂❤️ DeliciousAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14363619778237219336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-21220216787063383942020-06-07T21:23:20.065+03:002020-06-07T21:23:20.065+03:00Sveiki, sakykit, koks maždaug tortuko svoris gauna...Sveiki, sakykit, koks maždaug tortuko svoris gaunas iš 1 normos? :)Viktėhttps://www.blogger.com/profile/12029923067435509084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-62087344367452010492020-04-30T16:13:44.224+03:002020-04-30T16:13:44.224+03:00Bet tikrai čia gerai parašyta 500ml pieno? Bet tikrai čia gerai parašyta 500ml pieno? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09235862993270275497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-25220723154709130732020-03-24T04:07:50.881+02:002020-03-24T04:07:50.881+02:00Labas, neturiu vanilininio cukraus, ar labai reika...Labas, neturiu vanilininio cukraus, ar labai reikalingas, gal galima kazkuo kitu pakeisti vanilinini cukru. AciuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-65286547557686256342020-02-18T15:10:12.827+02:002020-02-18T15:10:12.827+02:00Pirmą kartą kepiau Napoleono tortą. Viskas pavyko....Pirmą kartą kepiau Napoleono tortą. Viskas pavyko. Pradžioje vaikai žadėjo torto nevalgyti, bet pažado netęsėjo :-) Iš 1 porcijos tortas 5 asmenų šeimos buvo įveiktas per 1 dieną.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-79990815947638055502019-12-23T09:03:21.841+02:002019-12-23T09:03:21.841+02:00Ir as iskepiau, netgi 2 tortai isejo is dvigubo ki...Ir as iskepiau, netgi 2 tortai isejo is dvigubo kiekio. Kremas gavosi super-man jo buvo perdaug. Sutepiau agrastu uogiene-ji labai tinka tokiems kepiniams. Palaikysim saldytive iki Kaledu ryto, parasysiu koks skonis, nekantrauju :) daugiausia laiko uzeme lakstu kepimas, o galvojau kad tesla bus sunkiau minkyt, bet susiminke puikiai, naudojau ne extra miltus, o tiesiog auksciausios rusies Malsenos. Kas del kremo, vestant kremui irgi ji maisiau kuri laika, kad nepritrauktu. ACIU uz issamu puiku recepta su nuotraukomis.linuteaudrohttps://www.blogger.com/profile/05528128426738601814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-77346708388699358582019-11-18T20:29:57.935+02:002019-11-18T20:29:57.935+02:00Labai ačiū puikus skanus tortasLabai ačiū puikus skanus tortasMarijahttps://www.blogger.com/profile/14894161948620878387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-78190851801898315912019-09-19T17:29:46.041+03:002019-09-19T17:29:46.041+03:00Perskaičiau komentarus nuo 2015m. :D bet nė vienam...Perskaičiau komentarus nuo 2015m. :D bet nė vienam neiškilo tos klausimas. Neturiu mikserio tik kokteiline. Ar sviestą kremui galima su juo paplakti ? Ar yra koks kitas budas kaip tai padaryti?Linutehttps://www.blogger.com/profile/14801920297400754222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-74066160487872423862019-09-05T15:28:45.301+03:002019-09-05T15:28:45.301+03:00Sveiki, o jei issikepsiu lakstus viena savaitgali ...Sveiki, o jei issikepsiu lakstus viena savaitgali ir kita savaitgali juos sutepsiu nesugadinsiu lakstu? Kur tokiu atveju geriau laikyti, gal saldytuve maiselyje? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-77593416793926532212019-08-04T20:52:56.708+03:002019-08-04T20:52:56.708+03:00Nepavyko su tesla...Nepavyko su tesla...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18098051492178835665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-25497413172616367992019-07-25T20:07:59.524+03:002019-07-25T20:07:59.524+03:00Labai ačiū už nuostabų receptą :) pagal šį receptą...Labai ačiū už nuostabų receptą :) pagal šį receptą kepu pirma karta - tobulas :))) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17758578496099807030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-87465179627394003252019-04-18T00:37:02.682+03:002019-04-18T00:37:02.682+03:00Laba diena, sakykit ar galima lakštus issikepti i...Laba diena, sakykit ar galima lakštus issikepti iš anksto o kremą ir surinkineti vėliau? Tarkim jie galėtų pastovėti maistineje pleveleje porą dienų? Beatahttps://www.blogger.com/profile/01959699379795410710noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-13872263628154875692019-04-01T22:20:15.479+03:002019-04-01T22:20:15.479+03:00Laba,Kristina. Nelabai suprantu jusu klausimą, man...Laba,Kristina. Nelabai suprantu jusu klausimą, man visad gaunas vienodas, kartais tirstesnis, kartais skystesnis. Jei pasitaikė koks riebalų mišinys, gal ir galėjo turėt kokios įtakos, net nežinau<br />Inahttps://www.blogger.com/profile/18187067370224957329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-64426508271445092272019-03-20T22:28:31.554+02:002019-03-20T22:28:31.554+02:00O koks tas kremas gavosi? Labiau sviestinis ar pli...O koks tas kremas gavosi? Labiau sviestinis ar plikytas?Kristinahttps://www.blogger.com/profile/10706496622278436299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-81431057443115570902019-03-20T22:22:40.607+02:002019-03-20T22:22:40.607+02:00Kepiau ir aš tą tortą :) Pirmą kartą gavosi puikia...Kepiau ir aš tą tortą :) Pirmą kartą gavosi puikiai. Visi taip gyrė. O kitus du kartus kažkas negerai su kremu. Antrajam tortui kremas gavosi kaip plakta grietinėlės, kažkoks labiau sviestinis, o ne plikytas. Tada pagalvojau, kad gal per mažai padariau... Trečią kartą kepdama viriau ilgau, bet vis tiek man jis įtartinas atrodo. Dar neragavau, bet... Recepto laikiausi tiksliai... Ar gali sviesto rūšis įtakos turėti? Niekaip nesuprantu, kodėl nebepavyksta...Kristinahttps://www.blogger.com/profile/10706496622278436299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-61914751154084886322019-03-01T17:55:52.266+02:002019-03-01T17:55:52.266+02:00Sveiki, vakar kepiau šį tortą, šiandien ragausim :...Sveiki, vakar kepiau šį tortą, šiandien ragausim :). Išduokit paslaptį, kaip taip gražiai lakštus pavyko iškepti? Man viskas kaip ir neblogai gavos, bet labai jau nelygūs kraštai. Kitą kartą bandysiu kepti iš 1,5 normos lakštų, o kremo tikrai dvigubinsiu, nes dabar man jo trūko tepant. Bijau, kad lakštai sausoki bus. Iš nurodytos normos bandžiau daryti 8 lakštus, bet manau, kad idealiausiai būtų 6, nors mano forma tikrai nėra 30 cm 25 arba 28 cm. Kai paragausiu - parašysiu apie skonį, bet kažkaip manau, kad bus geras :) Ačiū už receptą ir bansysim tobulėt :)<br />AudronėAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-56452965207657340332019-02-12T20:17:38.712+02:002019-02-12T20:17:38.712+02:00Kepiau Naujiesiems metams. Tikrai puikus tortas, d...Kepiau Naujiesiems metams. Tikrai puikus tortas, du sluoksnius pertepiau juodųjų serbentų uogiene, tai su kitu valgytoju sutarėme, kad užtenka ir 1 sluoksnio. :) Ačiū. Mano mamos ir sesers kepti Napoleonai niekada nebuvo tokie skanūs kaip šis. Dar sykį dėkoju.Jūratėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-1914313899705195132019-01-02T12:32:04.902+02:002019-01-02T12:32:04.902+02:00Visuomet kepu pagal šį receptą. Gaunasi nuostabus ...Visuomet kepu pagal šį receptą. Gaunasi nuostabus tortas. Ačiū už receptą!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05787941267184391751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2460730478317459095.post-66163158019112742332018-03-14T01:13:15.776+02:002018-03-14T01:13:15.776+02:00Ina aciu Jums uz si recepta!!! As visada bijojau k...Ina aciu Jums uz si recepta!!! As visada bijojau kepti napoleona, nes reikia ideti daug darbo, o dar gali ir nepavykti, bet radau si recepta ir kazkaip nusprendziau iskepti savo megstamiausia torta ))) padariau klaida, naudojau kepiniu margarina lakstams, laaabai ilgai teko kapoti ir naudojau daugiau miltu, bet galu gale lakstai gavosi! Kremo skanumas nenupasakojamo skanumo, tik as nedejau jokiu uogieniu... vienu zodziu liuksiskas gavosi tortas, kepsiu dar ne karta!!!Natalijanoreply@blogger.com